Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Badeværelset til dig og din familie

Badeværelset er en central del af vores daglige rutine, det første sted vi træder ind om morgenen, og det sidste vi forlader om aftenen. Derfor spiller badeværelsets design og funktionalitet en stor rolle i vores daglige velbefindende. Er du i tankerne om at forny dit badeværelse eller måske skabe et helt nyt fra bunden? Vi har kompetencerne til at skræddersy den ideelle løsning, der matcher dine drømme og behov.

Som din VE-certificerede installatør håndterer vi hele projektet fra start til slut. Du slipper for besværet og kan se frem til et resultat med kvalitet i højsædet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Nyt bad som totalentreprise

Drømmer du om at friske dit badeværelse op eller måske starte helt forfra med et splinternyt design? Så er Bedre Bad Aalborg klar til at hjælpe dig. Med vores mangeårige erfaring inden for både VVS-arbejde og badeværelsesrenoveringer, er vi de rette til at bringe din vision til live.

Lad os stå for hele din badeværelsesrenovering

Bedre Bad Aalborg består af VVS-installatørerne Nybro VVS og Ventilation ApS og Agesen & Koldsgaard VVS Teknik ApS. Vi er begge specialister i at levere komplette løsninger, skræddersyet til netop dit drømmebadeværelse.

Uanset hvem af os, du vælger til at stå for dit nye badeværelse, tager vi tager hånd om hele processen fra start til slut, så du slipper for besværet. Vi starter med at udforme et designforslag sammen med dig, og når du er tilfreds, sørger vi for alt lige fra installation til den sidste finish, uanset om det drejer sig om en stor totalrenovering eller en mindre opdatering.

Hos Bedre Bad sikrer vi os alt virker optimalt inden vi går.

VVS-hjælp til ethvert behov

Med mange års erfaring i bagagen er vi hos Bedre Bad Aalborg dem, du kan regne med til for alle slags VVS-udfordringer, store som små, for både hjemmet og virksomheden. Vi er klar med kompetent rådgivning og service i topklasse hver gang.

  Navn

  Email

  Telefon

  Bedre Bad Bedre Energi - Professionel rådgivning - Showroom

  Få inspiration i vores Badudstilling

  Besøg vores showroom og udforsk vores flotte opstillinger. Her kan du få se et omfattende udvalg af de produkter, vi tilbyder.

  Ønsker du særlig vejledning, så ring gerne i forvejen for at aftale et besøg – så tager vores erfarne medarbejdere sig af dig, når du kommer.

  Besøg vores Bad og Energi Center i Fjerritslev

  Du finder os her:

  Industrivej 39
  9690 Fjerritslev

  Tlf. 31 90 00 74

  Besøg vores showroom og udstilling i Aabybro

  Du finder vores showroom og udstilling her

  Skeelslundvej 2
  9440 Aabybro

  Tlf. 31 90 00 73

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon