Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Komplette løsninger til badeværelser

Vi er klar til at rådgive dig om renovering af dit badeværelse, og vi udfører flotte og funktionelle løsninger, der passer til netop din families behov – lige fra særlige behov til wellnessinspireret luksus som spabade og dampkabiner.

De to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad Aalborg, har egen badeværelsesudstilling i hhv. Fjerritslev og Aabybro, hvor du kan samle inspiration til dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Erfaren håndtering af badeværelser i totalentreprise

Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg er 2 erfarne, selvstændige VVS-installatører, Nybro VVS og Ventilation og Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, der sammen ønsker at være din foretrukne partner for den komplette løsning, som får drømmen om det perfekte badeværelse til at gå i opfyldelse.

Så snart du har besluttet dig for dit nye badeværelse, kan du trygt overlade processen til os og se dine drømme blive til virkelighed.

Når du har valgt, hvem af os, du ønsker at indgå en aftale med, håndterer han koordineringen og leder hele forløbet. Du vil modtage designforslag og et klart overblik over de involverede håndværkeres roller. Efter du har valgt den ønskede løsning, tager vi over og sørger for resten, så du blot skal gå og glæde dig til dit spritnye badeværelse, designet efter dine ønsker.

Har du mere fokus på at opnå ekstra besparelser, kan du også vælge en delvis fornyelse – fx udskiftning af gamle toiletter eller vandhaner. Uanset budgettet finder vi en passende løsning sammen.

Alle vores medarbejdere er certificerede vådrumsinstallatører – vores team er uddannet gennem vores eget akademi ved Teknologisk Institut, der sikrer løbende kontrol og opdatering af vores færdigheder. Vores uddannelse er en garanti for, at vi har den viden, der er nødvendig for at installere nye badeværelser. Vi lægger vægt på at give en ærlig og professionel vejledning baseret på vores omfattende erfaring og kompetencer.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Leder du efter inspiration til badeværelset?

På vores inspirationsside kan du se en række udvalgte badeværelser, som Bedre Bad har designet og udført over hele Danmark. Her kan du udforske forskellige indretninger og finde inspiration til en løsning, der møder din families ønsker og behov. Du kan også se mere om de nyeste trends og tendenser, produktnyheder og opdage de mange muligheder, der venter. Se de mange Bedre Bad-løsninger her.

Besøg også gerne en af vores badeværelsesudstillinger. Vi tilbyder en uforpligtende samtale om dine visioner for dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Fornyelse af badeværelset – giv det nyt liv

Trænger dit nuværende badeværelse til en opdatering? Uanset om det blot er et lille løft, der skal til, eller en delvis renovering, kan du regne med, at vi hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg realiserer drømmen. Før du går i gang med projektet, anbefaler vi altid, at du booker et gratis Badtjek. På den måde får du det optimale grundlag for et personligt badeværelse, der opfylder dine og familiens behov. Under besøget vil vi vurdere dit eksisterende badeværelse, og efterfølgende præsenterer vi dig for et uforpligtende tilbud og forslag til løsninger.

Med vores omfattende erfaring inden for badeværelsesløsninger kan vi tilbyde værdifuld vejledning og sparring omkring dit badeværelsesprojekt. Uanset om du ønsker et fuldstændigt nyt badeværelse installeret fra bunden, eller om du bare vil opdatere visse elementer, arbejder vi sammen om at skabe et resultat, der hver dag vil bringe smilet frem.

Tag gerne fat i os for en uforpligtende samtale om dit fremtidige badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.