Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Gratis Badtjek

Få den bedste start på dit nye badeværelse

At tage hul på en ombygning, udvidelse eller en totalrenovering af badeværelset kan virke overvældende, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Især fordi badeværelset har den dyreste kvadratmeterpris at renovere i forhold til resten af dit hjem. Derfor er det afgørende at kende til de seneste badeværelsesløsninger på markedet, både i forhold til produkter og teknologi. På den måde får du den største tilfredshed og glæde af din investering i mange år fremover.

Med et Gratis Badtjek får mulighed for at drøfte dine ideer med en erfaren badeværelsesspecialist, som kan præsentere dig for de muligheder, der passer bedst til dine ønsker og behov. Har du spørgsmål eller andet, du gerne vil vende, inden du booker et Badtjek, så tag endelig fat i os.

 

Book et Gratis Badtjek her

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

  Bedre badeværelse – bedre komfort 

  Badeværelset er ofte et centrum for komfort i hjemmet. Ved at opdatere til et moderne og funktionelt badeværelse, forbedrer du derfor ikke kun rummets æstetik, men også boligens overordnede komfortniveau. Det er også vores erfaring, at sådanne opdateringer kan øge din boligs samlede værdi. Det betyder, at din investering i et nyt badeværelse potentielt kan tjene sig selv hjem ved et fremtidigt salg af boligen.

  Inden du kaster dig ud i at forbedre dit badeværelse, er det afgørende at tage højde for dine og familiens personlige behov og ønsker. Ved at forstå jeres forskellige præferencer, kan du gå målrettet efter badeværelsesløsninger, der passer hertil. Forskellige livsfaser kan betyde forskellige behov; familier med små børn prioriterer måske funktionalitet og sikkerhed, mens dem med ældre eller udeboende børn måske fokuserer mere på luksus og velvære. Både Nybro VVS og Ventilation og Agesen & Koldsgaard VVS Teknik, som står bag Bedre Bad Aalborg, har omfattende erfaring og specialviden og kan rådgive dig til de bedste løsninger til netop dine ønsker og behov.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Gratis Badtjek – book i dag

  På denne side kan du helt uforpligtende bestille dit gratis Badtjek, allerede i dag. Indtast blot dine informationer i formularen for at reservere dit Badtjek.

  Efter bestilling vil en af vores dygtige medarbejdere besøge dig for at gennemgå dit badeværelse i detaljer, inklusive alt fra fliser, fuger, armaturer, badeværelsesmøbler, afløb, bruser og ventilation. Har du spørgsmål undervejs, vil medarbejderen kunne besvare dem med den nyeste viden om både trends og teknologi. Dine overvejelser og præferencer vil danne grundlag for en række løsninger tilpasset dine ønsker. Det er en fordel at have en klar forståelse af husstandens behov på forhånd, så vi mere effektivt kan tilpasse vores forslag til dig.

  Med et Badtjek fra Bedre Bad Aalborg er du garanteret en præsentation af de nyeste og mest funktionelle badeværelsesløsninger på markedet. Vi holder os konstant ajour med de seneste tendenser, materialer og badrumsmøbler takket være vores tilknytning til Bedre Bad – Bedre Energi, en landsdækkende kæde af professionelle VVS-installatører. Udover løbende efteruddannelse gennem kæden akademi, har vi et stort netværk af kompetente kolleger, som vi videndeler med. Du er derfor i særdeles trygge hænder hos Bedre bad – Bedre Energi Aalborg.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

  Totalløsning – bad uden bøvl!

  Ved at lade Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg realisere dine badeværelsesdrømme, får du en professionel partner gennem hele projektets varighed, fra de første idéer til den endelige aflevering. Du kan trygt overdrage hele processen til os. På den måde får du en skræddersyet totalløsning med minimalt besvær for dig. Hos os har du kun én kontaktperson, så du kan slappe helt af og blot se frem til det færdige resultat. Vi koordinerer selv med de nødvendige fagfolk, såsom tømrere, murere og elektrikere, for at fuldende dit badeværelse.

  Hos Bedre Bad Aalborg er vi altid klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ser frem til at høre om dit drømmebadeværelse, så vi kan skabe et nyt badeværelse, som du og hele familien kan trives i mange år frem. Tag fat i os og tag det første skridt.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.