Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Inspiration til dit nye bad

Hos Bedre Bad —Bedre Energi Aalborg er vi din partner i at finde den helt rette inspiration til badeværelset. Vores erfaring dækker over utallige vellykkede – og vidt forskellige – badeværelsesprojekter landet over, hvor hver eneste løsning afspejler kundens personlige præferencer og stilart. Er du nysgerrig efter, hvad der kan gøre dit badeværelse både funktionelt og indbydende? Du har sikkert allerede nogle tanker, men søger måske det ekstra pift, der kan gøre rummet helt særligt. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores omfattende portefølje af skræddersyede badeværelser, designet til at opfylde enhver drøm.

Vi er her for at guide dig igennem processen med at skabe et badeværelse, der opfylder netop dine og din families ønsker og behov. Et personligt badeværelse handler ikke kun om æstetik, det handler også om at designe et rum, hvor funktionalitet og velvære går hånd i hånd. I vores univers af badeværelsesløsninger er ikke to rum ens – det er dit personlige touch, der er i fokus i hele processen. Vi kan allerbedst inspirere dig ved at lytte til dine ønsker og forstå dine behov. Derfor er åben og ærlig kommunikation afgørende, når vi sammen skal realisere din vision for det perfekte badeværelse.

Du vælger selv hvem af de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad Aalborg, du ønsker at hente inspiration hos og indgå en aftale med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Kompromisløs kvalitet fra A til Å

For os handler det om mere end bare et flot badeværelse – det handler om at skabe en oplevelse af kvalitet, du kan glæde dig over hver eneste dag. Fra de materialevalg til den måde, vi udfører vores arbejde på, går vi ikke på kompromis. Vi samarbejder udelukkende med leverandører, der er kendt for deres pålidelighed og høje standarder, for at sikre, at du som kunde får den kvalitetsløsning, du fortjener. Vi forstår, at badeværelset er en central del af hjemmet, rummet hvor dagen både starter og slutter. Derfor fortjener det at være et rum, hvor komfort og velvære er topprioriteterne.

Når du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg kan du være sikker på kompetent og imødekommende service. Med en stab af erfarne og faglærte professionelle sikrer vi, at hvert projekt bliver udført med største omhu og ekspertise. Vi skaber holdbare løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også fungerer fejlfrit i dagligdagen. Vores mangeårige erfaring og høje faglighed inden for VVS og energieffektivitet ligger til grund for den rådgivning, du modtager, så du kan føle dig tryg ved hver beslutning, der træffes undervejs i dit projekt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.