Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Løsninger til energi og varme

Professionel energirådgivning i Nordjylland

Hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg får du hjælp til alt, der vedrører energi og varme – lige fra gode tips om produktindstillinger til den omfattende energivejledning om udskiftning af løsninger. Vi består af to selvstændige VVS-installatører, der er nede på jorden, taler et sprog alle forstår. Uanset om du tager kontakt til Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og Ny-bro VVS & Ventilation kan du forvente, at vi altid tager udgangspunkt i, hvad der giver dig det største udbytte. Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for energibesparende løsninger og står klar til at hjælpe dig med at optimere dine varme- og energisystemer

Kontakt os i dag for at lave en aftale.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Få styr på energien

Vi hjælper med udskiftning af varmekilder:

 • Varmepumpe
  Udnytter energien i luft, jord og vand. Vælg mellem luft-til-luft, luft-til-vand, jordvarme eller grundvandsvarmepumper. Hver type udnytter forskellige elementer fra vores naturlige omgivelser for at give dig effektiv og miljøvenlig varme.
 • Jordvarme
  Forestil dig at bruge varmen fra din egen have til at holde huset varmt. Med jordvarme graver vi rør ned, som opsamler jordens naturlige varme. Det er en smart løsning, der både skåner miljøet og pengepungen.
 • Fjernvarme
  Fjernvarme er en favorit i mange danske hjem. Det er en effektiv måde at få varme på, som både er miljøvenlig og billig.
 • Pillefyr/stokerfyr
  Med disse løsninger kan du reducere dine omkostninger til opvarmning med op til 50%.
 • Gulvvarme
  Den diskrete opvarmning i hjemmet, der giver en behagelig og jævn varme, som er både energieffektiv og komfortabel.

Udover at udskifte din varmekilde, kan du også få gavn af vores energivejledning, Energitjek og energiberegninger – ydelser vi tilbyder for at sikre, at du får den mest optimale løsning, der passer præcis til dine behov.

Vi hjælper dig med følgende varmeløsninger

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon