Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Bedre Boligservice forlænger din boligs levetid

Vedligeholdelse af din bolig er lige så vigtigt som regelmæssige tandlægebesøg eller service på din bil. Dit hjem har en masse installationer, der trænger til jævnlige eftersyn (helst en gang om året) for at køre som smurt.  Men ofte sker det, at folk venter til det sidste øjeblik – som når toilettet konstant løber, eller når gulvet føles iskoldt, fordi gulvvarmen er stået af – før de ringer efter en VVS’er.

Selvom det er ret almindeligt at gøre det på den måde, er det ikke den bedste strategi. Det kan nemlig blive dyrt i længden, både hvad angår strømregningen og de reparationer, der måtte følge. Ved at holde dine installationer veljusterede og tilpasse dem efter årstiden, kan du spare penge og samtidig forlænge levetiden på dine installationer betydeligt.

Med Bedre Boligservice får du en omfattende gennemgang af din boligs vigtigste installationer, som udføres af enten Ny-bro VVS & Ventilation eller Agesen & Koldsgaard VVS Teknik alt efter, hvem du vælger til opgaven. Dette serviceeftersyn er ikke bare en investering i din boligs funktionalitet og komfort, men også i dens fremtidige værdi og levetid.

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Få en sundere, mere effektiv bolig

Bestil dit første boligeftersyn og oplev forskellen, som Bedre Boligservice kan gøre for dit hjem og din økonomi. Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer

  Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

  Hvorfor få et Bedre Boligservice eftersyn?

  • Spar penge: Korrekt indstillede installationer kan reducere dit varmeforbrug med op til 10%.
  • Forlæng levetiden: Vedligeholdelse forlænger dine installationers levetid, så du undgår dyre udskiftninger.
  • Undgå uforudsete udgifter: Regelmæssige eftersyn minimerer risikoen for pludselige, dyre reparationer.
  • Få et bedre overblik: Forstå din boligs svagheder og styrker, og planlæg fremtidige forbedringer klogt.

  Vi finder en tid, der passer dig til gennemgang af din bolig, og du får efterfølgende en rapport, der viser, hvordan det står til med dine installationer, og hvad du skal holde øje med indtil næste gang, vi kigger forbi. Nogle ting kan vi måske fikse med det samme, men det er lidt som med bilen på værkstedet – nogle gange skal der bookes en ekstra tid for at få det hele på plads. Vi giver dig besked, hvis vi finder noget, der trænger til en udskiftning, og fortæller dig altid, hvad det vil koste, før vi går i gang.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

  Bedre Boligservice inkluderer eftersyn af:

  • Varmeanlæg
  • Termostater
  • Gulvvarmestyring
  • Varmtvandsbeholder
  • Cirkulationspumper
  • Sanitet (cisterne)
  • Armaturer
  • Fuger i badeværelset
  • Tagrender
  • Quooker
  • Blødgøringsanlæg

  Vi tager et grundigt kig på de vigtigste dele af dit hjem, så du kan være sikker på, at alt kører som det skal – både når det kommer til at have det behageligt derhjemme og til at bruge energien smart.

  Bedre Boligservice på abonnement
  For dig, der værdsætter problemfri vedligeholdelse, tilbyder vi en abonnementsordning på Bedre Boligservice, hvor vi automatisk – naturligvis efter aftale – kommer en gang om året. På samme måde som din regelmæssige tandlægeaftale, sørger vi for, at din bolig altid er i topform, uden at du behøver at bekymre dig om at huske på det.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.