Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Løsninger og service til erhverv

Hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg kan du få løst opgaver indenfor vand, VVS og energi. Vores kundekreds omfatter alt fra industri, offentlige erhverv og institutioner i Nordjylland. Skal du have en fast og pålidelig partner, så tøv ikke med at kontakte os. Begge de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, har stor erfaring med at servicere og løse opgaver indenfor erhverv. Kontakt os herunder.

Erhvervs rør

Vandforsyning

Vores arbejdsområder spænder over alle former for vandforsyning og fremføring af vand til beboelse, industri og landbrug. Vi har mange års erfaring med at forsyne og servicerer erhvervslejemål og faste erhvervsejendomme med vand. Vi har et tæt samarbejde med vandværkerne og ved derfor også en hel del omkring de forskellige mål og størrelser.

VVS-opgaver

Vi løser også VVS-opgaver for erhvervsvirksomheder. Opgaverne omfatter udskiftning af armaturer, fikse et tilstoppet toilet eller diverse blikkenslageropgaver. Er du i markedet for en VVS-opgave, der skal løses til perfektion, og hvor du virkelig er tryg, når VVS’eren kører afsted igen, så skal du vælge os. Både Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og Ny-bro VVS & Ventilation, som står bag Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg, har masser af erfaring, og kan hjælpe med de mest almindelige opgaver. Derudover kan vi også være jeres sparringspartner i forhold til nye VVS-installationer i ejendommen.

Kedelrum erhverv

Energiløsninger til erhverv

Vi har god erfaring med flere typer energiløsninger herunder de populære varmepumper. Hvis du skal bruge hjælp til valg af varmepumpe til din virksomhed, så er vi rette sted. Varmepumper er ikke den eneste type af energi vi arbejder med, men grundet de mange fordele er varmepumper blevet en populær energikilde i danskernes hjem. Det er de dels fordi at besparelsen man opnår hurtig tjener investeringen hjem ingen. En anden væsentlig fordel ved varmepumper er at nye varmepumper er så energineutrale, at den energi de producerer, også er nok til at forsyne selve varmepumpen. Det er hvad vi kalder en win-win situation.

Serviceaftaler

Det er meget normalt at virksomheder har anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres – eller anlæg og installationer, som du med store fordele kan lade servicere. Vi kan være den partner du ringer til når noget skal have det årlige eftersyn eller tilses for at du og din virksomhed kan gå vinteren i møde uden at skulle bekymre dig om hvorvidt jeres installationer holder.

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.