Viessmann vitocrossal 300 erhvervsvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Håndtering af større opgaver

Vi hjælper dig med at komme i mål med dit projekt

Et succesfuldt bygge- og/eller anlægsprojekt afhænger af flere forskellige faktorer, men en af de vigtigste er udarbejdelse af en effektiv projektering – noget som både Ny-bro VVS & Ventilation og Agesen & Koldsgaard VVS Teknik har stor erfaring med. Det er os, der står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, og vi sørger for, I som virksomhed hele tiden har overblik over, hvordan jeres projekt forløber, uden at I skal gøre andet end at læne jer tilbage og vente på, at projektet står færdigt. Det skyldes, at vi har stor ekspertise og fagligt dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe. Vi overholder altid tidsfrister og budgetter, da vi ved, at det giver glade kunder, som er meget vigtigt for os.

Ring og skriv for at høre nærmere

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Totalløsninger hos din lokale installatør

Ønsker du hjælp til et større projekt eller et tilbud på en totalløsning, så er Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg et godt valg, når du skal finde en ny leverandør. Vi udarbejder i samarbejde en plan, som sikrer, at du har valgt den optimale løsning for dig. Det gælder hvad end det er et større projekt eller en totalløsning, hvor vi er tovholder på hele projektet – uanset hvilken af de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, som du vælger at indgå en aftale med. Når du vælger totalløsning, sørger vi for al koordinering fra start til slut af projektet. Det sikrer dig den bedst mulige service igennem hele forløbet.

Erfaring har vi nok af

Vores erfaring spænder vidt, hvilket gør, at vi kan hjælpe dig med forskellige typer af projekter. Det gør også, at vi har en god forståelse for de forskellige aspekter forbundet med vores mange projekter. Vores medarbejdere er alle stærke fagligt og har gennemført et certificeret kursus på vores eget akademi i samarbejde med Teknologisk institut. Derfor er du altid sikker på at få en kompetent og venlig medarbejder ud, når du skal have gang i dit nye store projekt.

Erhvervs bygning

Kontakt os i dag

Har du en stor opgave eller projekt, som du skal have lavet, så tag fat i Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg. Vi er altid klar til at hjælpe dig, lige meget hvor stort eller lille dit projekt end måtte være. Få en snak om dit projekt og få svar på eventuelle spørgsmål. Klik på en af nedenstående knapper og kom i kontakt med os.

Vi håber at vi kan blive din fremtidige professionelle samarbejdspartner. Med vores store effektivitet og høje serviceniveau, er du sikker på at komme sikkert i mål med dit næste projekt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du måtte have nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at give os et kald eller sende os en mail.

Læs mere om vores forskellige områder

Her kan du finde mere information om de forskellige områder vi har erfaringer indenfor. Du finder mere omkring vores brede faglige erfaring og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt eller store opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon