Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Tilpassede varmepumpeløsninger til erhverv

Det fleste danske virksomheder har fået øjnene op for fordelene ved en varmepumpe til opvarmning af erhvervslokalerne – noget som både Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og Ny-bro VVS & Ventilation har stor erfaring med. Det er os, der står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, og vi skaber varmepumpeløsninger skræddersyet til brug i virksomheder og industrier. Det betyder, at vores løsning tilpasses efter dine behov og ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. 

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi sørger for høj kvalitet

En af vores prioriteter er, at vi altid gerne vil levere en service af den højeste kvalitet til vores kunder. Derfor går vi ikke på kompromis med, hverken kvaliteten af vores arbejde eller de produkter som vi benytter til at udføre opgaverne. Uanset hvem af de to selvstændige VVS-installatører bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, som du vælger at indgå en aftale med, er du garanteret en VVS’er, der gør en indsats for at levere en løsning, som du er helt tilfreds med. Vi går ikke, før opgaven er løst og alt er ryddet op. Du står kun tilbage med et tilfredsstillende smil på læben og en komplet løsning i god kvalitet. Kvaliteten er en vigtig del af vores arbejde, da det garanterer langtidsholdbare løsninger, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Climaveneta erhverv

Store besparelser og et bedre indeklima

Står du i en situation og overvejer at skifte til en varmepumpe? Der kan være mange penge at spare ved at skifte til en varmepumpe og samtidig vil du og dine medarbejdere få et bedre indeklima. Teknologien gennem de seneste par år er blevet forbedret væsentligt og de nye varmepumpeanlæg er derfor meget effektive.

En varmepumpe er derfor både en god investering for regnskabets bundlinje og for medarbejderes velvære – en ægte win-win situation, som vi kalder det.

Kontakt os i dag!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Forskellige slags varmepumpe-typer

Der findes forskellige slags varmepumper, som du kan vælge i mellem. Nedenfor kan du se varmepumpe-typerne:

  • Luft til luft-varmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Jordvarme-pumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

Hvilken type varmepumpe bør du vælge?

Der findes forskellige slags varmepumpeløsninger – hvilken model, du skal vælge, afhænger af følgende:

  • Virksomhedens beliggenhed
  • Størrelsen på lokaler, haller m.m.

Ring eller skriv til os i dag og hør mere

Hvad er forskellen på varmepumperne?

Luft til luft-varmepumpe

Ved en luft til luft-varmepumpe produceres varme ved at komprimere luften udefra. Energien som bliver lavet her anvendes til at opvarme frisk luft, som herefter blæses direkte ind i bygningen. Denne varmepumpe-typer er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme.

Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe trækker luftens ophobede energi ud, hvorefter energien ”lægges” i vandet i bygningens varmtvandsbeholder.

Luftvarme er den nemmeste varmeløsning at installere, idet der ikke er brug for hverken boring eller udlægning af slanger. Luft til vand-varmepumpen kan producere energi til din virksomhed — endda også i frostvejr.

Jordvarme-pumpe

Ved brug af en jordvarme-pumpe hentes varmen i 300 meter lange jordslanger. Herefter bliver varmen “afleveret” til radiatorer inde i bygningen. Det betyder dog at du skal have gravet en stor del af din grund op ved nedlægningen og det kræver desuden også en større grund. Fordelen er så at, når jordpumpen først er etableret, har du adgang til den jordvarme du har samlet, året rundt.

En anden fordel er selvfølgelig at jordvarme-pumpen er en meget miljøvenlig og samtidig vedvarende energikilde. Prisen man benytter på strøm til drift, bliver hurtigt opvejet af den varme man får tilbage.

Grundvandsvarmepumpe

En grundvandsvarmepumpe udnyttes energien i grundvandet. Pumpen pumper grundvandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvori energien indvindes. Gennem en ekstra boring sendes vandet retur. Også ved denne metode kan energien indvindes året rundt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.