Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Vi er din lokale installatør i Aalborg og omegn

Bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg står 2 selvstændige VVS-installatører med stor erfaring både fagligt og lokalt i Aalborg. Vi er VVS-installatørerne:

Vi er begge medlemmer gennem mange år af Danmarks største VVS-kæde, Bedre Bad – Bedre Energi.

Begge virksomheder har i mange år serviceret privat- og erhvervskunder i Aalborg, derfor har vi flere medarbejdere, der bor i Aalborg, og dermed kører ud fra Aalborg. Når du samarbejder med os, vil du reelt indgå aftale med enten Ny-bro VVS og Ventilation eller Agesen & Koldsgaard VVS Teknik. Du vælger selv i de fleste tilfælde, hvem du vil handle med, dog kan der være enkelte fagområder, hvor det kun er den ene af os, der har ekspertisen. Opgavens omfang, pris og tidsplan aftales altså med henholdsvis Ny-bro VVS & Ventilation eller Agesen & Koldsgaard VVS Teknik.

Du får med Bedre Bad Aalborg det bedste fra vores virksomheder og lokal indsigt og stor ekspertise og erfaring fra mere end henholdsvis 20 og 50 års virke.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Vores ekspertise

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg er vores medarbejdere af certificerede installatører dedikeret til at holde sig ajour med den seneste viden inden for teknologi, trends og lovgivning. Dette engagement sikrer, at vi altid kan tilbyde dig de mest opdaterede og effektive løsninger. Vores tilgang, via bl.a. vores medlemsskab af Bedre Bad – Bedre Energi, til uddannelse og udvikling betyder, at vi er udstyret med den nyeste ekspertise for at kunne håndtere dine VVS-behov med yderste præcision.

Kvalitet og samarbejde

Gennem vores unikke partnerskaber med markedets førende fabrikanter garanterer vi adgang til de mest kvalitetsfulde og innovative produkter. Vores mål er at levere løsninger, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg er en løsning aldrig bare et produkt; det er en helhedsoplevelse, der dækker alt fra den første dialog til den endelige installation, montering og efterfølgende oprydning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.