Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Serviceaftale og eftersyn til erhverv

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres med faste intervaller – f.eks. gasinstallationer. Det kan vi i Bedre Bad – Bedre Bad Aalborg tage os af.

Vi er to selvstændige VVS-installatører, som har kunder indenfor denne niche, og du kan derfor være helt tryg, når du overlader dine installationer til os – uanset hvem af os, du vælger at indgå en aftale med.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - Grundfos pumpe

Frivillig servicering og eftersyn

Ud over det har du i virksomheden sandsynligvis anlæg eller installationer, som du med store fordele kan lade servicere.
For hvis anlægget eller installationen serviceres med jævne mellemrum, får du:

 • Ensartet og optimeret drift
 • Forbedret driftsøkonomi – eksempelvis gennem mindre energiforbrug
 • Større driftssikkerhed
 • Længere levetid

På lang sigt er det billigere at vedligeholde end at reparere og anskaffe nyt. Så med et trimmet og velserviceret anlæg opnås på sigt den bedste totaløkonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Lovpligtige og frivillige serviceaftaler

Ved at indgå en serviceaftale med os kan du få de økonomiske fordele. På tværs af jeres behov, anlæg og installationer, tilpasser vi serviceaftalen så du kan føle dig tryg, sikker og få den økonomiske gevinst.

Vi kender til vigtigheden af en kompetent samarbejdspartner som kan servicere dine installationer og energikilder. Den service- og samarbejdspartner for dig kan være Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg.

Vi arbejder på den måde at vi gerne opfordrer vores kunder til at få serviceret deres installationer og tit og ofte er det bare en forglemmelse, men det kan hurtigt blive dyrt. Derfor bliver kunderne også glade når vi er kørt fordi de så står med en fuldt ud funktionel energikilde, som kan klare vinteren eller sørge for rindende vand til hele virksomheden

Bedre Bad Bedre Energi - Aalborg - Vandværk

En servicepartner til din virksomhed

Hvis du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg som din servicepartner, kan du være forsikret på altid at få professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Vi tilbyder serviceaftaler på tværs af alle vores forskellige kompetencer og vi er altid opdateret med den nyeste viden indenfor vores fag. Gennem vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, har vi mulighed for sparring blandt vores dygtige kollegaer og adgang til alt den nyeste viden på området. Hvad end det gælder lovgivning, arbejdsteknikker, valg af produkter eller måske noget helt fjerde.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Serviceområder

Vi opererer med serviceaftaler inden for et stort antal anlæg og installationer. Se nogle af dem her.

 • Varmeinstallationer
 • Gasinstallationer
 • Ventilationsanlæg
 • Pillefyr
 • Hydroforer
 • Vandværker
 • Jordvarmeanlæg
 • Fjernvarmeanlæg
 • Boringer
 • VVS – tilstandsrapporter (hold din bolig ajour med VVS-installationer)
 • Sommerhuse (af-/påfyldning vand)

Kontakt os og hør mere

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.