Erhvervs håndvaske

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Vand i erhvervslivet

I erhvervslivet er vand meget mere end blot en basiskomponent – det er et vigtigt element i den daglige drift, produktudvikling og bæredygtighedsstrategier. Fra små virksomheder til store, er en effektiv og ansvarlig håndtering af vand afgørende for både drift og langsigtede mål.

Vandbesparelse på arbejdspladsen

En simpel men effektiv start for enhver virksomhed er at implementere vandbesparende tiltag på arbejdspladsen. Dette kan være alt fra at installere vandbesparende armaturer i toiletfaciliteterne til at opmuntre medarbejdere til at være mere bevidste om deres vandforbrug. Små ændringer kan resultere i betydelige besparelser og mindre vandspild.

Begge de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, har stor erfaring med optimering af vand i erhverv. Kontakt os herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - erhvervshåndvaske og vandhaner

En god partner til erhvervslivet

Vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi kæden gør os til en del af de førende inden for vand og optimering af virksomheder, institutioner og ejendomme generelt. Vores totalløsninger gør, at du som kunde kan læne dig tilbage, mens vi har fuldt styr på hele projektet fra start til slut. Vores eksperter er altid klar til at servicere og optimere jeres installationer, så I får driftssikkerhed, ressourcer og pengebesparelser.

Alt det gør os til et smart og godt valg, når du skal vælge en ny samarbejdspartner til din virksomhed. Hvad end det er en lille eller stor opgave, et fast samarbejde eller en nu-og-her-løsning, er vi klar til at varetage opgaven – uanset om du vælger at indgå en aftale med Agesen & Koldsgaard VVS Teknik eller Ny-bro VVS & Ventilation, som begge står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.