Bedre Bad Bedre Energi - Aalborg - Vandværk

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Vandværker

Rådgivning og service

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg arbejder vi med alle former for vandforsyning og fremføring af vand for danske vandværker.

Blandt vores løsninger kan nævnes:

  • Vandinstallationer i beboelse, industri og landbrug.
  • Komplette vandværksinstallationer til offentlige og private vandværker

Kontakt en af de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Bad Aalborg, og hør nærmere:

Bedre Bad Bedre Energi - Aalborg - Vandværk

Vandværkshygiejne – vi har alle kompetencerne

For at skabe størst mulig sikkerhed og tryghed omkring vores løsninger på vandværksområdet, har vi valgt at klassificere af vores medarbejdere. De har alle gennemført kursus i Elementær Vandhygiejne på Teknologisk Institut. Dette sikrer, at du som kunde altid bliver mødt af en kompetent og serviceminded installatør, der kan varetage alle dine opgaver – uanset hvem af os, du vælger at indgå en aftale med. Dette har vi stor fokus på, fordi vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder.

Ring eller skriv til os i dag

Bedre Bad Bedre Energi - Aalborg - Vandværk

Højere service og bedre rådgivning

Med installatørernes opdaterede viden får du, som vandværkskunde, adgang til både højere service og bedre rådgivning – til gavn for både vandværket og dets kunder. Vi står altid klar til at hjælpe eller komme med gode råd indenfor vandværksområdet og du kan derfor som kunde føle dig sikker på at du får en god og kompetent vejledning inden for faget.

Hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg er det en af vores kerneværdier at levere den højeste service og bedste rådgivning, og derfor er det rigtig vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder. Det går som regel hånd i hånd med det høje serviceniveau vi har.

Bedre Bad Bedre Energi - Aalborg - Vandværk

Vandvognen sikrer god service

Som element i vores effektive serviceindsats er vores ”vandvogn”: En trailer udstyret med generator, generatorpumpe og el-svejser. Og hertil udstyret med alle former for koblinger til forskellige rør. Med vandvognen kan der stort set arbejdes med alle former for opgaver. Vi har kompetencerne til at arbejde med alle forskellige typer vandrør, så det sikrer at du får en god og effektiv service med vandvognen.

Med vandvognen på plads kan vi udføre den præcise, hurtige og effektive service og reparationsindsats, som vi sætter højt som værdi hos Bedre Bad – Bedre Energi i Aalborg. For os er det en af de bedste måder hvorpå vi kan hjælpe kunden, når behovet opstår, uden alt for meget ventetid. Det er hurtigere og mere effektivt med vandvognen, da vi har alt hvad vi har brug for lige ved hånden, når det skal bruges.

Få uforpligtende tilbud på serviceaftale

Få svar på eventuelle spørgsmål og hør mere om vores faste serviceaftale til vandværker. Vi er din lokale ekspert indenfor vandværker, vandledninger og diverse ledningsnet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.