Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Jordvarme i Aalborg og omegn

At navigere i junglen af energiformer og varmesystemer kan være en udfordring. Derfor lægger vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg stor vægt på at guide dig mod de mest optimale og miljøvenlige energiløsninger, der matcher din husstands specifikke behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og Ny-bro VVS & Ventilation, som står bag Bedre Energi Aalborg, har mange års erfaring i at sikre dig adgang til de bedste produkter og service på markedet.

Vi specialiserer os i en række miljøvenlige energiløsninger:

  • Jordvarme
  • Solceller
  • Solvarme
  • Gasfyr

Vores mål er at gøre det let for dig at bidrage positivt til miljøet ved at tilbyde effektive højkvalitetsprodukter. Vores uafhængighed fra energiselskaberne betyder, at vores rådgivning er neutral og baseret på vores viden og erfaring, så du får den løsning, der passer bedst til dig – uanset hvilken af os, du vælger at indgå en aftale med.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme forbedrer din boligs værdi og dit energibudget

Jordvarme er ikke bare en effektiv energiløsning, det er også en klog investering. Jordvarmeanlægget henter varme fra jordens indre ved hjælp af rør og slanger, som graves ned i din have eller et andet sted på din grund. Varmen pumpes herefter ind i din bolig og varmer den billigt og miljøvenligt op. Denne enkle metode tilbyder ikke blot besparelser i økonomien, men også en større uafhængighed af svingende energipriser – en frihed, som mange sætter stor pris på i disse tider, hvor både forsyningssikkerheden og prisen på energi af forskellige årsager er svingende.

Tag fat i os for at høre mere om fordelene ved jordvarme

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Vælg det rigtige varmesystem til din bolig

Jordvarme ofte en god løsning. Men afhængigt af dine specifikke behov kan en anden energikilde være mere fordelagtig. Vi er specialister i både varmepumper, gulvvarme og andre varmesystemer, og står klar til at rådgive dig, så du kan træffe det bedste valg til din situation – alt efter om du vægter effektivitet, pris eller bekvemmelighed højest. Rul ned for at læse mere om de forskellige varmekilder.

Jordvarme dækker størstedelen af dit energibehov

Med jordvarme kan du dække op til 70% af din boligs energibehov. Ønsker du fuld selvforsyning, kan du supplere med solceller. Dette sikrer en effektiv og langvarig løsning, der vil tjene dig godt i mange år.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du får den bedste energiløsning til dine behov

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme
play

Vi håndterer det hele

Som din samarbejdspartner styrer vi hele processen fra start til slut med erfaring og omhu, for at sikre en problemfri installation af din nye varmekilde. Vores totalløsninger betyder, at du kan slappe af, mens vi koordinerer alt arbejdet.

Reparation af lækager

Vi har for nylig hjulpet en kunde i Thorup Strand med at identificere og reparere en lækage i deres jordvarmesystem. Gennem trykprøvning, sporing og opgravning fik vi løst problemet effektivt, i samarbejde med Thy Lækagesporing, som også dokumenterede processen med en dronevideo.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.