Viessmann fra Gasfyr, Bedre Bad Bedre Energi

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Gaskedel

Er tiden inde til at installere en gaskedel eller måske udskifte den gamle? Eller skal du have foretaget serviceeftersyn? Så kontakt os – vi kender nemlig til teknologien og kravene til sikkerhed.

For eksempel er vi grundige, når det kommer til vejledning i brug af nyopsat gaskedel. Det er vores ansvar, at ejeren er klædt godt på hvad angår brugen af gaskedler og sikkerheden.

Begge de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Energi Aalborg, har stor erfaring med gaskedler. Kontakt os herunder.

Viessmann fra Gasfyr, Bedre Bad Bedre Energi

Hvad er en gaskedel?

En gaskedel bruger naturgas til at producere varme og varmt brugsvand til din bolig. Der bliver dannet kuldioxid og vanddamp under forbrændingen som netop bruges til at opvarme boligen, samt sikre dig varmt vand i vandhanen og i bruseren.

Viessmann fra Gasfyr, Bedre Bad Bedre Energi

Er der besparelser at hente med en gaskedel?

Ja. Der kan opnås energibesparelser ved at udskifte både ældre gaskedler til nye og moderne A-mærkede gaskedler. Det er vores klare anbefaling  at udskifte en gaskedel, hvis den er ældre 15 år gammel. Der er nemlig sket betydelige fremskridt inden for gaskedler og deres evne til at udnytte den tilførte energi.

Vi vurderer at en ny kondenserende naturgaskedel kan spare dig et sted mellem 15-30 procent på din energiregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel - Viessmann

Med garanti markedets bedste

Når det gælder gaskedler er vi heller ikke gået på kompromis hvad angår kvaliteten. Vi sælger og monterer de bedste kedler, der er på markedet – for det handler om varmeøkonomi, driftsmæssige fordele og sikkerhed. Og i kraft af den høje kvalitet får du som bruger en ekstra lang garanti på kedlen og det udførte arbejde. Vi er uddannet certificerede energivejledere som sikre dig at installationen bliver monteret korrekt og du dermed udnytter gaskedlen på bedste vis.

Vi projekterer og installerer gaskedler og naturgasanlæg hos kunder over hele Aalborg og omegn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.