Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Pillefyr & Stokerfyr

Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg tilbyder et bredt udvalg af pillefyr og stokerfyr. Med et fastbrændselsanlæg som disse er du sikker på en høj energiudnyttelse, hurtig opvarmning samt effektiv og miljøvenlig forbrænding.

Vedligeholdelse giver høj effekt

Vi udfører kompetent service og vedligeholdelse på pille- og stokerfyr. Et jævnlig service på dit pillefyr og stokerfyr sikrer dig optimalt drift og længere levetid på dit fastbrændselsanlæg. Køber du dit fyr hos os, kan et årligt serviceeftersyn af dit pillefyr eller stokerfyr indgå som en del af prisen.

Du vælger selv, hvilken af de to selvstændige VVS-installatører, der står bag Bedre Energi Aalborg, du indgår en aftale med. Kontakt os på tlf. for at aftale nærmere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Er pillefyr og stokerfyr en økonomisk investering?

De nye og moderne pille- og stokerfyr er driftsøkonomiske, hvilket gør dem til en god investering. Et moderne pille- og stokerfyr tjener sig typisk hurtigt ind igen. Udover dette er det også en miljøvenlig opvarmningsform: Et pillefyr forbrænder næsten pillerne fuldstændigt og denne forbrænding er CO2 neutral. Prisen på brændsel til pillefyr holder sig langt mere stabil end f.eks. oliepriserne. Skifter du det gamle oliefyr med et nyt pillefyr, så vil du i fremtiden heller ikke blive ramt af stigninger i afgifter på fyringsolie. Du kan normalt spare mindst halvdelen af dine varmeudgifter ved at skifte dit olie- eller naturgasfyr ud med et træpillefyr. Hør nærmere om dette ved at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.