Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Jakobsen, Lars Mouritsen og Hans Bak Koldsgaard
Autoriseret VVS-installatører
Hans Bak Koldsgaard, Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Invester i fremtiden med solceller

Vi vil alle gerne have besparelser i vores energibudget – og kan vi få det samtidig med, at vi også giver miljøet en hånd, så er det jo en win-win situation. Solceller, solvarmeanlæg og andre vedvarende energikilder er af den årsag blevet populære valg i blandt danskere. Solceller og solvarmeanlæg er nemlig en effektiv og ikke mindst miljøvenlig måde at udnytte solens stråler og solens energi på.

Med solceller kan du opleve følelsen af et mere miljø- og energirigtigt alternativ – samtidigt med at du opnår besparelser i energiøkonomien. Yderligere er grøn energi er med til at sikre et godt miljø, da man ikke benytter sig af fossile brændsler som f.eks. kul og olie ved opvarmning af husstanden.

Både Agesen & Koldsgaard VVS Teknik og Ny-bro VVS & Ventilation, som står bag Bedre Bad – Bedre Energi Aalborg, har stor erfaring med solceller. Tag fat i os for at investere i fremtiden med solceller.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Din lokale installatør – vi leverer din løsning

Hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg er vi ikke bare leverandør af solceller. Vi er din lokale installatør og partner i at opnå dine energi- og miljømål. Vi forstår, at ethvert hjem er unikt, og vi tilpasser derfor vores løsninger til dine specifikke behov.

Når du vælger os, får du ikke bare en leverandør men en partner, der er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå et mere energi- og miljøvenligt hjem. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen, fra den indledende konsultation til installation og efterfølgende service. Med andre ord tager vi dig som kunde med hele vejen.

Vores team af erfarne og certificerede teknikere vil sikre, at dit solcelleanlæg bliver installeret korrekt. På den måde opnår du effektivitet og optimale energibesparelse. Når installationen er fuldført, er vi der stadig for dig. Vi tilbyder nemlig løbende vedligeholdelse og service for at sikre, at anlægget fortsat fungerer optimalt og leverer de besparelser, du forventer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Anbefalinger og generelle råd

Der findes flere forskellige brands og udbydere af solceller på det danske marked. Det er derfor en god idé, at undersøge markedet for samtlige muligheder, før du laver den endelige beslutning og investering. Du kan ved af valg af Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg trygt stole på, at du får den nødvendige og kyndige vejledning, før du laver en investering. Derved har du mulighed for at blive præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som passer til netop din husstands behov.

Vi sikre at vores installatører er kvalificeret gennem vores certificering som BBA Energivejleder, samtidig med at vi løbende er opdateret med ny viden og udviklingen af trends i markedet. Certificeringen og de løbende kurser sker gennem vores partnerskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny ekspert viden gennem sparring blandt vores kompetente og erfarne kollegaer.

Det er samtidig ekstremt vigtigt, at du har dannet et overblik over husstandens forbrug. Vores erfaring viser nemlig, at nogen husstande ikke opnår en økonomisk gevinst ved investering i solceller. Årsagen heraf skal findes ved, at forbruget simpelthen ikke stemmer overens med investeringen. Hvis du synes, at det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over ens forbrug, så er Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg selvfølgelig også behjælpelige med det. Du kan også bestille et energitjek på nedenstående knap.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug vores viden

Få yderligere information om, hvilke besparelser du kan opnå med dagens moderne solceller og solvarmeanlæg. Kontakt os og træk på vores store viden indenfor energi. Besøg også vores udstillinger, hvor du kan se de elementer, som indgår i anlæggene og produktionen af grøn strøm. Find vores udstillinger her.

Er du i tvivl om at solvarmeanlæg eller solceller kan anvendes i forbindelse med din bolig og dens placering, så giv os et kald. Vi går forholdene igennem og kan hurtigt give dig et svar.

Klar til at investere i solceller?

Er du klar til at tage det næste skridt mod en grønnere og mere økonomisk fremtid med solceller? Hos Bedre Bad — Bedre Energi Aalborg er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og installation af solceller, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os eller sende en e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine solcelleplaner!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.